March 2024

Inovacionet e gjelbra në ndërtim: Një rrugë e qëndrueshme drejt së ardhmes

Në epokën e sotme digjiitale, gjithnjë e më shumë akterë e njohin rëndësinë e qëndrueshmërisë dhe praktikave ekologjike të cilat e ruajnë ambientin. Për këtë arsye, ne jemi krenarë të shpallim një qasje revolucionare në shpërndarjen e botimeve për projektin tonë më të fundit “Inovacionet e Gjelbërta në Ndërtim: Një Rrugë e Qëndrueshme drjet së …

Inovacionet e gjelbra në ndërtim: Një rrugë e qëndrueshme drejt së ardhmes Read More »

QR-kodom do publikacije “Zelene inovacije u građevinarstvu – Održivi put ka budućnosti”

U današnjem digitalnom dobu, sve više aktera prepoznaje važnost održivosti i ekološki prihvatljivih praksi. U tom duhu, s ponosom najavljujemo revolucionarni pristup distribuciji publikacija za naš najnoviji projekt “Zelene inovacije u građevinarstvu: Održivi put ka budućnosti“. Umjesto tradicionalnog štampanja publikacija na papiru, odlučili smo koristiti QR kodove kao sredstvo distribucije. Ovi QR kodovi, implementirani na …

QR-kodom do publikacije “Zelene inovacije u građevinarstvu – Održivi put ka budućnosti” Read More »

Scroll to Top