Preuzmite mapu “Park prirode Ulcinjska solana”

Krajem 2018 smo odštampali posebnu mapu Ulcinjske solane, u četiri jezika CG-AL-DE-EN. Ukupno je podjeljeno preko 14000 mapa. Neko će reći malo, ali mi smatramo da je to pokazatelj da broj posjetilaca konstantno raste.  Samo  preko naše organizacije dodjeljeno je preko 9000 primjeraka, naravno gratis.

Za vrijeme prvog izdanja Ulcinjska solana još uvjek nije bila formalno zaštićena tako da ćete naići na informacije koje su zastarjele. Radimo na novom redizajnu gdje ćemo osim novog logo-a naravno i nove podatake uvesti kao i činjenicu da se ulaz od juna 2023 naplaćuje i iznosi 2,50 Eura po osobi.

Zajedno sa kolegama iz CZIPa radimo neumorno da se u skorije vrijeme infrastruktura za posjetioce poboljša. Ne odustajemo.

Do tada, preuzmite mapu koja će vam poslužiti da se bolje orientišete ali isto tako da upoznate najznačajnije ptice Ulcinjske solane.

Želimo vam lijep provod u Parku prirode Ulcinjska solana, gdje je još uvjek osjetljiv proizvod Sunca,Mora i LJUBAVI. Samo dopustite da vas mašta vodi, vidjet ćete čudo koje je čovjek stvorio za SO-PTICE i LJUDE.

Preuzmite vaš primjer mape dolje:

Scroll to Top