QR-kodom do publikacije “Zelene inovacije u građevinarstvu – Održivi put ka budućnosti”

U današnjem digitalnom dobu, sve više aktera prepoznaje važnost održivosti i ekološki prihvatljivih praksi. U tom duhu, s ponosom najavljujemo revolucionarni pristup distribuciji publikacija za naš najnoviji projekt “Zelene inovacije u građevinarstvu: Održivi put ka budućnosti“.

Umjesto tradicionalnog štampanja publikacija na papiru, odlučili smo koristiti QR kodove kao sredstvo distribucije. Ovi QR kodovi, implementirani na samolijepljivim stikerima, omogućavaju korisnicima jednostavan pristup publikacijama na crnogorskom i albanskom jeziku jednim skeniranjem.

Ova inovacija nije samo praktična, već i ekološki osviještena. Smanjenjem potrošnje papira za štampanje, smanjujemo i naš ekološki otisak, doprinoseći očuvanju životne sredine i resursa. Svjesni smo da je svaki korak u smanjenju upotrebe papira važan za našu planetu, stoga smo se odlučili za ovaj napredni pristup distribuciji.

QR kodovi, osmišljeni u tri boje kako bi privukli pažnju, donose sa sobom višestruke koristi. Pored toga što omogućavaju brz i jednostavan pristup publikacijama, oni takođe predstavljaju simbol naše posvjećenosti održivosti i ekološkoj odgovornosti.

Osim što omogućavaju pristup publikacijama, svaki QR kod je opremljen tehnologijom praćenja u realnom vremenu. Na taj način možemo pratiti broj skeniranja, lokacije i aplikacije korišćene za skeniranje. Ova analitika omogućava nam dublji uvid u efikasnost naše kampanje i pruža nam alate za kontinuirano poboljšanje naše strategije distribucije.

Projekat “Zelene inovacije u građevinarstvu: Održivi put ka budućnosti” nije samo rezultat naših napora, već je podržan kroz program Podržani=Osnaženi, u okviru grant šeme “Zajednica u akciji” koji realizuje Fond za aktivno građanstvo (fAKT) u partnerstvu sa Zakladom za razvoj lokalne zajednice “Slagalica” iz Hrvatske. Program finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Ova podrška nije samo finansijska, već je i simbol partnerstva i saradnje za stvaranje ekološki osviješćenije i održivije građevinske industrije u našem lijepom Ulcinju. Radujemo se ostvarivanju zajedničkog cilja očuvanja životne sredine i stvaranju održive budućnosti. Zahvalni smo svim partnerima koji su podržali ovaj projekat. Zajedno možemo postići velike stvari i stvoriti bolje sjutra za sve nas.

U skladu s našom vizijom održive budućnosti, ova inovativna strategija distribucije publikacija predstavlja korak naprijed ka stvaranju zelenijeg i održivijeg svijeta. Učinite razliku danas skeniranjem QR koda i pristupite publikacijama “Zelene inovacije u građevinarstvu: Održivi put ka budućnosti”. Zajedno gradimo zelenu budućnost!

Publikaciju možete takodje skinuti OVDJE.

Scroll to Top