Udhëzues Edukativ: Biodiversiteti i Plazhit të Madh dhe brendësisë së tij

Udhëzuesi i është dedikuar qytetarëve dhe nxënësve që duan të njohin pasuritë natyrore të Plazhit të Madh dhe të brendësisë së tij si dhe dojnë të  kontribuojnë në ruajtjen e tyre. Plazhi i Madh me brendësinë e tij është një nga pjesët më të rëndësishme të Malit të Zi për sa i përket pasurisë së […]

Udhëzues Edukativ: Biodiversiteti i Plazhit të Madh dhe brendësisë së tij Read More »